Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور کاربران توییتری را به هیاهو دراورد.

گروه اقتصاد کلان بازارنیوز- علیرضا کریمی: جلسات کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۰، تشکیل و پس از  برگزاری جلسات در ۲ نوبت صبح و عصر، این لایحه بررسی و گزارش نهایی آن به هیئت‌رئیسه پارلمان ارائه شد

طبق آیین‌نامه داخلی مجلس، نمایندگان ۱۰ روز فرصت دارند تا نظرات و پیشنهادات خود را درباره گزارش کمیسیون تلفیق به هیئت‌رئیسه ارائه کنند تا در صحن علنی مجلس بررسی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق برنامه‌ریزی‌های هیئت‌رئیسه قوه مقننه، روند بررسی بودجه سال آینده کل کشور در صحن علنی مجلس برگزار شد که نمایندگان به کلیات لایحه بودجه 1400 رای موافق ندادند.

در پی جلسات کمیسیون تلفیق، در بند ب –تبصره 1 مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه سال 1400 کل کشور آمده است :
۱- سقف منابع حاصل از ارزش صادرات نفت مندرج در ردیف ۲۱۰۱۰۱، میعانات گازی و خالص صادرات گاز مندرج در ردیف ۲۱۰۱۰۲ و منابع مربوط به سه‌‌درصد(۳%) مندرج در ردیف ۲۱۰۱۰۹ جدول شماره (۵) این قانون معادل دو میلیون و سیصد و دوازده هزار و هفتصد و پنجاه میلیارد(۲.۳۱۲.۷۵۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تعیین می‌شود. دستگاه های اجرائی ملی مجاز به استفاده هزینه ای از منابع سه درصد(۳%) مناطق نفت خیز، گازخیز و توسعه نیافته نمی باشند.


در هیاهو انتقادات نسبت به کمیسیون تلفیق بودجه سال 1400 کشور ، رضا غلامی ، مدیرمسئول بازارنیوز در پاسخ به توییت انتقادی همت قلی زاده ، کارشناس مسائل اقتصادی که نوشته بود : اگر مصوبات کمیسیون تلفیق به قانون تبدیل شود ، تردید نکنید که در سال بعد با تورم سهمگین مواجه خواهیم شد ، در صفحه شخصی توییتری خود جواب داد : ابرتورم نخواهد شد. نگرانی این است که مصوبات کمیسیون تلفیق ، دقیقا طبقه متوسط و پایین جامعه را هدف قرار می دهد.




 امیر سیاح ، فعال حوزه اقتصاد و رسانه می گوید : کسر بودجه وحشتناک در لایحه بودجه 1400 بمبی است که اقتصاد ایران را منفجر خواهد کرد.




در بند ج-تبصره 7 مصوبات جلسه کمیسیون تلفیق بودجه سال 1400 کشور اشاراتی به وظایف وزارتخانه صنعت ، معدن و تجارت در قبال واردات و توزیع دخانیات شده است که همین وضوع باعث اعتراض علی اکرمی، خبرنگار و فعال رسانه‌ای شده است و می گوید: نمایندگان در کمیسیون تلفیق عوارض و تعرفه واردات سیگار را به 4 هزار میلیارد افزایش داده اند ، نتیجه این تعرفه گذاری ساده انگارانه این است که از سال دیگر سیگار فقط به صورت قاچاق و بدون نظارت وارد خواهد شد و درآمدی هم از وارداتش حاصل نمیشود.





علی مروی هم که سابقه فعالیت رسانه ای دارد و کارشناس اقتصاد است، این چنین می گوید :مصوبات کمیسیون تلفیق نشان داد که ناکارایی ساختار مجلس انقلابی – غیر انقلابی نمی شناسد و کمتر نماینده ای است که اسیر اقتصاد سیاسی انتخابات محلی نشود.




پیرو اعتراضات کاربران ایرانی پیامرسان توییتر به کمیسیون تلفیق بودجه سال 1400 کل کشور ، که برخی اعتراضات هم جنبه ی سیاسی به خود میگیرد ، کاربری هم در جواب توییت رضا کاشف ، فعال در زمینه مجازی که گفته بود: آیا مخالفان دولت ، توانایی اداره یک مرغ داری را دارند؟ جواب داد : اگر دان مرغ با دلار 17 هزار تومانی وارد شود ، یعنی چیزی که کمیسیون تلفیق بودجه مجلس در نظر دارد ، قیمت مرغ باید به بالای 60 هزار تومان برسد. وقتی که بناست قیمت مرغ در سال آینده 60 هزار تومان باشد قیمت آن به تدریج از اواسط بهمن رشد میکند و تا عید به 40 هزار تومان میرسد.





سید محمدرضا اصنافی ، فعال رسانه ای با هشتک #رد_کلیات_بودجه  می گوید : کمیسیون تلفیق مجلس 400 همت هزینه های بودجه را افزایش داده ،عمدتا از محل فروش اوراق و مالیات عمده افزایش هزینه ها هم برای نیروهای مسلح به خصوص سپاه است ، در ردیف هایی تا 11 برابر شده است ، تحمیل چنین هزینه ای به معیشت مردم کمک به سپاه است یا پوست موز زیر پای سپاه ؟؟





در همین حین ، درگیری هایی هم بین دولت و کمیسیون تلفیق بودجه با ریاست الیاس نادران وجود دارد ، به طوری که الیاس نادران، رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۰ مجلس با بیان این که گروهی از نمایندگان از جمله خود بنده معتقدیم که حداکثر تلاش برای تعامل با دولت برای تصویب بودجه با اصلاحات اساسی لازم است تاکید کرد که چنانچه دولت با اصلاحات کارشناسی مجلس همراهی نکند و روی مواضع خود ایستادگی کند، اصلاحات لازم را انجام و لایحه را برای شورای نگهبان ارسال می کنیم.


در انتها به انتقاد محمد مهاجری با هشتک #مجلس_سیلی_به_ملت می پردازیم:
محمد مهاجری فعال در حوزه رسانه در صفحه شخصی توییتری : کارشناسان در جلسات بودجه به نمایندگان مجلس گفته اند ناشیگری و سیاست بازی آنها به زودی قیمت ارزاق عمومی از جمله نان و مرغ و روغن و .... را تا سه برابر افزایش میدهد . جوابی که شنیده اند این بود : این موضوع در ماههای آخر دولت فعلی اتفاق می افتد و خیلی هم خوب است . #مجلس_سیلی_به_ملت

برچسب ها: توییتر ، کمیسیون تلفیق ، بودجه لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000MLx

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: توییتر کمیسیون تلفیق بودجه کمیسیون تلفیق بودجه سال 1400 مصوبات کمیسیون تلفیق کل کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۴۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ۴۵ نماینده باقیمانده بر عملکرد مجلس

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، «اسدالله بادامچیان» دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در گفت‌وگو با مهر در خصوص اهمیت دور دوم انتخابات مجلس به خصوص در حوزه تهران، گفت: انتخابات مرحله دوم مجلس دوازدهم نزدیک است و طبیعی است که این فرآیند بخشی از این مجلس است، زیرا در مجلس حتی یک نماینده هم موثر است و آن به این علت است که گاهی یک وزیر با یک رأی انتخاب می شود یا برعکس آن رأی نمی آورد و این موضوعی است که در گذشته اتفاق افتاده و شاهد آن بوده ایم.

وی افزود: بنابراین در دور دوم انتخابات حتی اگر یک نفر باقی مانده باشد، باید تلاش شود این یک نفر، فرد موثر، متخصص، کارشناس و مفید برای مجلس و مردم باشد؛ مخصوصاً اینکه در این دوره هم نظر مقام معظم رهبری به تحول در مجلس است تا مشکلات کشور حل شود.

این فعال سیاسی اصولگرا در ادامه با اشاره به برخی مشکلات کلان اقتصادی کشور، تاکید کرد: اگر ما مسأله ارز یا گرانی ها و تورم را داریم و ادامه دار است و حل نمی شود، اینها نیازمند آن است که مجلس مقتدر و قوی با یک پشتوانه مردمی شکل گیرد که در آن بتوانند هم سیاست های دولت را مورد بررسی و تایید یا نقد قرار دهند و هم اینکه در انتخاب وزرا و مسوولان ذی ربط دقت لازم را انجام دهند. در نتیجه اگر مسوولی توانمندی به خرج نداد، او را کنار بگذارند.

نقش مهم ۴۵ نماینده باقیمانده بر عملکرد مجلس

بادامچیان با اشاره به اهمیت ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس دوازدهم، اذعان کرد: در سراسر کشور ۴۵ نفر برای مجلس باقی مانده که تعداد بالایی است و نقش این تعداد نماینده مسلماً در کارایی یا خدایی نکرده در ناکارایی مجلس موثر است، زیرا ملت اگر بخواهد مشکلات و مسائل آن حل شود، اولین انتخاب آنها، مسأله نمایندگان مجلس است تا با نظارت قوی مجلس این کار انجام شود.

نماینده ادوار مجلس بیان کرد: ان‌شاالله در دور دوم هم ملت ما حضور خوب و گسترده ای در انتخابات خواهند داشت که البته در تهران باید از بین ۳۲ نفر، ۱۶ نفر را انتخاب کنند.

وی افزود: یک نماینده مانند «مدرس» در مجلس می تواند آن همه کار کند و یک نماینده مثل «تدین» می تواند آن همه خیانت کند؛ بنابراین مهم اینجا است که بین این ۳۲ نفر عناصر آنچنانی که خدایی نکرده اهل خلاف باشند، نداریم ولی بالاخره میان این افراد باید توجه شود که کدام اصلح و شایسته‌تر هستند؛ لذا امیدواریم مردم ما، چه در تهران و چه در شهرستان ها محکم در این زمینه بایستند و انتخاب کنند.

بادامچیان با اشاره به فعالیت گروه های سیاسی در آستانه مرحله دوم انتخابات مجلس، گفت: طبعاً گروه های سیاسی نظرات خود را خواهند داد و ما هم در حزب موتلفه اسلامی ضمن دعوت مردم به حضور و مشارکت گسترده و انتخاب از بین این افراد که همه آنها بنا به تایید شورای نگهبان آمدند، توصیه می کنیم فردی که برای مجلس و گام دوم انقلاب، تمدن نوین اسلامی، جامعه نمونه اسلامی و برای دولت مناسب تر است، انتخاب شود.

تشریح اولویت‌های مجلس دوازدهم

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه اولویت مجلس دوازدهم را چگونه ارزیابی می کنید، اظهار کرد: ما در حزب موتلفه اسلامی اعلام کردیم نماینده مجلس دوازدهم چهار اولویت اصلی دارد که اولین آن بودجه است، زیرا مسأله اصلی در کشور ما بودجه است؛ ضمن آنکه ثبات قیمت‌ها، موضوع آب و اصلاح نظام اداری نیز اولویت های دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: بودجه باید به گونه‌ای تنظیم شود که از این وضع موجود خارج شود، چرا که در وضع موجود بودجه، تکالیف بودجه ای که بر اساس قانون گذاری یک ساله است و می تواند برای کشور مفید باشد، بایستی خارج شود و کل دریافت های دولت وارد بودجه شود و به خزانه نرود. در اصل قانون اساسی هم این است که کل دریافت و کل پرداخت های دولت در چارچوب ردیف های تعیین شده از طرف نمایندگان باشد. اگر این امر محقق شود، آن وقت مشکل سو استفاده، ریخت و پاش‌ها، حقوق نجومی و خرج های زائد از بین می رود.

نماینده ادوار مجلس ادامه داد: باید مشخص شود مثلاً فلان دستگاه در مورد فلان پروژه و کار چقدر زمان برای انجام وظیفه نیاز دارد و اگر این مبلغ عظیمی در اختیار آن سازمان قرار می گیرد، باید مشخص شود که برای چه موضوعی است؛ لذا این طور نباشد که صرفاً اعلام کنند فلان دستگاه به این مقدار پول نیاز دارد. بنابراین موردی که مهم است و باید در اولویت اول قرار گیرد، بودجه است.

مجلس پیگیر ثبات قیمت‌ها باشد

بادامچیان با اشاره به اولویت دوم در مجلس دوازدهم، اذعان کرد: اولویت دوم، مسأله ثبات قیمت ها است. دولت باید مجلس را موظف کند که حق گران کردن چیزی را ندارد. اگر این ثبات قیمت پدید آید، هم مشکلات اقتصادی حل خواهد شد، هم مسأله هزینه ها تنظیم می شود و هم اینکه تورم از بین می رود. رشد تولید و افزایش صادرات در ثبات قیمت ها است و این موضوعی است که به نمایندگان فراکسیون حزب موتلفه گفته ایم که در مجلس پیگیر آن باشند.

این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به موضوع آب، بیان کرد: مسأله سوم کشور آب است. ما در کشوری بی آب نیستیم، اما کمبود آب داریم و می توانیم با یک مدیریت صحیح و با طرح جامع و علمی توزیع آب در کشور این مشکل را حل کنیم.

وی ادامه داد: اولویت چهارم برای مجلس مسأله نظام اداری است، نباید نظام اداری به گونه ای باشد که بگویند بودجه عمرانی نداریم چون بودجه جاری کل دریافتی های بودجه را می بلعد، بنابراین بودجه عمرانی باید تامین شود. از طرفی می توانیم با نظام کارفرمایی، کارگری و اداری و با ثبات اقتصادی مسائل را حل کنیم.

مجلس آینده را مجلس تحول می‌دانیم

بادامچیان اذعان کرد: برای مجلس دوازدهم چهار اولویت مهم داریم و اینکه من در حال حاضر می گویم برای این است که سایر نمایندگان هم بدانند؛ هرکدام با هر سلیقه سیاسی که هستند، هیچ اشکالی هم ندارد و باید به همه سلیقه ها احترام گذاشت زیرا همه فرزندان این کشور هستند، اما کاری کنند که مملکت به یک شکوفایی اقتصادی و تکامل برسد. به همین علت ما مجلس دوازدهم را مجلس تحول و تکامل می دانیم، نه مجلسی که وضع موجود گذشته را اداره می کند.

دیگر خبرها

  • کمیسیون اصل ۹۰، مرجع رسیدگی به شکایت‌های مردم
  • رفع چالش بیکاری لرستان نیازمند اعتبارات دولتی و بخش خصوصی است
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • باید بعد از انتخابات «لیست‌بندی‌ها» را کنار گذاشت
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • امسال بودجه شهرداری اراک ۶ هزار میلیارد تومان است
  • نقش ۴۵ نماینده باقیمانده بر عملکرد مجلس
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ ها در سال ۱۴۰۳